Una altra fi del món?

Avui és 18 de febrer i el santoral catòlic celebra:

-Sants: Eladi, Simeó, Angilbert, Francesc Regis, Sadoth i companys, Tarasi, Teotoni i Joan Pere Neel i companys.

Naturalment, per molts anys.

Segons l’astrònom indi Varaja Mijira, avui (concretament la nit passada) fa 5.125 anys que va començar una era que es diu “kali yuga”, la de la fi del món, que durarà fins l’any 429.977.

Diu la mitologia hindú que aquesta era, la “kali yuga”, és la darrera de les quatre s’han de viure. L’astrònom deia que cada era seria pitjor que l’anterior i que la nostra vindria a ser com un infern (l’era durarà 432.000 anys, és a dir que tot justa la comencem). “Kali” és el nom d’un dimoni... per tant és l’era del dimoni o de les tenebres.

Kali és rebesnét de Brahma (el creador), fill la ira i la violència, germà de la calúmnia i pare de la por i del temps. El déu Vishnú el derrotarà i així s’inaugurarà una nova edat d'or, un “Satya Yuga”, en què els éssers humans viuran cent mil anys i faran deu metres d'alçada, els crims i les malalties desapareixeran i la terra donarà riqueses per subsistir sense necessitat d’agricultura ni mineria.

ATENCIÓ, això que ve ara no és una llista de mals del nostre temps, és el que l’astrònom indi Varaja Mijira va dir fa us 1500 anys que passaria:

       predominaran l'avarícia i la ira, deixarem de ser honestos i tolerants, augmentaran les addiccions, hi haurà abundància de polítics que constitueixen un perill per al món, se sotmetrà als pobres davant dels poderosos, patirem epidèmies, s’estendran ideologies perjudicials, es degradarà el clima, es perdrà el respecte als mestres i s’incrementaran els terratrèmols… i prou, em sembla.

Tot plegat ja està ben argumentat, ja, però vaja... És veritat o mentida, com la predicció Maia de la fi del món de 2012? No ho sabrem mai, nosaltres.

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Fanatisme cristià

L’home elefant