20 de novembre

2022 كأس العالم لكرة القدم قطر

Avui és 20 de novembre i el santoral catòlic celebra:

-Sants: Adventor, Ampelo, Bassili, Bernardward, Nerses, Octavi, Octavià, Solutor i Teonest.

 Naturalment, per molts anys.

 Des d’avui fins el 18 de desembre la FIFA celebra la seva Copa Mundial masculí a Catar (És a dir futbol cada dia... cada dia notícies de futbol, football i balonpié... diàriament!

 Practicar esports en equip aporta molts beneficis i ensenyaments: S'aprèn com n'és d'important col·laborar, ajudar i confiar en els altres... La rivalitat és sana... S'aprèn a: guanyar, perdre, humilitat, tolerància.... I a més va bé per la salut.

 El futbol és l'esport amb més acollida i notorietat a tot el món, motiu pel qual grans polítics mundials el van utilitzar com a eina de comunicació política a l'esport.

En ser l'esport amb més acollida i notorietat a tot el món, van existir líders mundials que van aprofitar aquesta situació, per exemple, Mussolini, Hitler i Franco, tots van utilitzar aquesta pràctica esportiva com a propaganda política per obtenir beneficis netament personals en utilitzar-lo com a cortina de fum per amagar la realitat existent a cada país.

Per exemple, el Barcelona Sporting Club de Guayaquil, l'Equador, no va ser i no n'ha estat l'excepció. Un club gran del país, amb milions de seguidors, es va convertir en la perfecta eina de comunicació política perquè polítics equatorians es fixin en el futbol com una via convenient per arribar a càrrecs públics.

NOTA ALS ORGANITZADORS DEL FUTBOL: Que sàpiguen que si algun dia hi veiéssim alguna mica de corrupció, en aquest esport tant magne, tots ho denunciaríem i els faríem fora... que hores d’ara ja haurien de saber que els aficionats no som manipulables (ni en això del futbol ni en tantes altres coses).

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència

Fanatisme cristià

L’home elefant